Στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου πρακτικής άσκησης καταρτιζόμενων ΙΕΚ με MIS 5131399, σας ενημερώνουμε για την αναγκαιότητα έγκαιρης υποβολής απογραφικών δελτίων των πρακτικά ασκούμενων. 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την έναρξη της Πρακτικής Άσκησης οι πρακτικά ασκούμενοι/ες οφείλουν να παραλαμβάνουν εμπρόθεσμα την απόφαση έναρξης και την ειδική σύμβαση καταρτιζόμενου/ης και υποβάλλουν το απογραφικό δελτίο εισόδου εντός 5 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της πρακτικής τους άσκησης.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει άμεσα να προσκομίζετε στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου το Βιβλίο Πρακτικής Άσκησης μαζί με την “Βεβαίωση Ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης” και δύο φωτογραφίες (έγχρωμες, ματ, τύπου αστυνομικής ταυτότητας) προκειμένου να υποβάλετε έγκαιρα το Απογραφικό Δελτίο Εξόδου Καταρτιζόμενου. Οι πρακτικά ασκούμενοι οφείλουν να υποβάλλουν το απογραφικό δελτίο εξόδου εντός 5 ημερών από την ημερομηνία λήξης της πρακτικής τους άσκησης.

Σε περίπτωση καθυστερημένης προσκόμισης των δικαιολογητικών και εφόσον δεν έχουν υποβληθεί έγκαιρα τα απογραφικά δελτία δεν δύναται να δοθεί παράταση, ως εκ τούτου χάνετε το δικαίωμα της επιδότησης της Πρακτικής Άσκησης.